Bekijk onze beschikbaarheid

Kalender

hoe reserveren

 

 

AANVRAAG

Heb je een bepaalde periode in gedachten en zie je op onderstaande kalender dat deze nog vrij is. Stuur ons via deze kalender gerust een aanvraag. We sturen je een prijsofferte door voor het gevraagde weekend. 

OPTIE

De periode wordt altijd 2 weken in optie gehouden. Binnen deze twee weken heb je de tijd om de periode te bevestigen. Na deze twee weken nog niet bevestigd? Dan kan het zijn dat de periode terug vrij wordt gegeven aan een andere groep.

 

CONTRACT & VOORSCHOT

Na bevestiging wordt voor de periode een contract opgesteld. In het contract zijn alle voorwaarden terug te vinden, een voorbeeldcontract kan je hier terug vinden.
Samen met het contract wordt ook een voorschotfactuur opgesteld.  Naast de huurprijs is ook steeds een waarborg te betalen.

AFREKENING

Na het verblijf ontvang je van ons een afrekening. Dit kan zijn voor meerdere personen die verbleven hebben dan de voorschotfactuur, afrekening van de bakker, enz. Indien er geen schade is aan het gebouw wordt ook de waarborg integraal terug gestort.

beschikbaarheid

Op onderstaande kalender krijg je een overzicht over de nog beschikbare nachten. Groen betekent dat de nacht vrij is en je die dus kan reserveren. Rood geeft aan dat die nacht niet vrij is. Indien je een aanvraag doet selecteerd dan enkel de te verblijve nachten. Uitcheckdatum hoort hier niet bij.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Bezet
 
-
Optie
captcha

beleef aan zee