Ontdek onze

prijzen

KIEZEN VOOR DE OESTERPUT

tarieven

De Oesterput legt de focus op jeugdwerk, groepen die tot het (erkend) jeugdwerk behoren kunnen bij ons aan het laagste tarief verblijven. Er is een vaste prijs per nacht, deze is steeds inclusief de energiekost. Er zijn bijkomende kosten voor afval & verwarming.

Een weekend begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag. Tijdens de weekends kan je in zelfkook logeren, in juli & augustus is enkel volpension mogelijk. Daar onze focus op jeugdwerk ligt verhuren we niet aan vriendengroepen, studentenverenigingen, families, enz.

CATEGORIE 1

erkend jeugdwerk

Onder erkend jeugdwerk verstaan we groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven met jeugd, in de vrije tijd en onder begeleiding. Om aan erkend jeugdwerk te voldoen moet je voorzien aan enkele voorwaarden en heb je hiervoor een erkenning gekregen. Voorbeelden zijn: Chiro, KAJ, KSA, FOS, Kazou, Scouts & Gidsen, Speelpleinwerking,… Leidingsweekends worden niet toegelaten in ons gebouw.

CATEGORIE 2

jeugd- en Zorggroepen

Alle jeugdgroepen die niet voldoen aan de voorwaarden van erkend jeugdwerk kunnen reserveren aan deze prijzen. Ook zorggroepen zoals organisaties erkend door VAPH, dagverblijven,… hebben deze prijzen.

En andere?


We maken een bewuste keuze om enkel jeugdwerk toe te laten in ons jeugdverblijf.
Andere groepen aanvaarden we bijgevolg niet, zoals bijvoorbeeld vrienden- of familieweekends,
leidingsgroepen, studenten, voetbalploegen, …

beleef aan zee