Ontdek onze

prijzen

KIEZEN VOOR DE OESTERPUT

tarieven

De Oesterput legt de focus op jeugdwerk, groepen die tot het (erkend) jeugdwerk behoren kunnen bij ons aan het laagste tarief verblijven. Er is een vaste prijs per nacht, deze is steeds inclusief de energiekost. Er zijn bijkomende kosten voor afval & verwarming.

Een weekend begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag. Tijdens de weekends kan je in zelfkook logeren, in juli & augustus is enkel volpension mogelijk.

Ons jeugdverblijf wordt niet verhuurd voor studentenverenigingen, familiegroepen of leidingsweekends.

CATEGORIE 1

erkend jeugdwerk

Onder erkend jeugdwerk verstaan we groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven met jeugd, in de vrije tijd en onder begeleiding. Om aan erkend jeugdwerk te voldoen moet je voorzien aan enkele voorwaarden en heb je hiervoor een erkenning gekregen. Voorbeelden zijn: Chiro, KAJ, KSA, FOS, Kazou, Scouts & Gidsen, Speelpleinwerking,… Leidingsweekends worden niet toegelaten in ons gebouw.

CATEGORIE 2

jeugd- en sportgroepen

Alle jeugdgroepen die niet voldoen aan de voorwaarden van erkend jeugdwerk kunnen reserveren aan deze prijzen. Ook zorggroepen zoals organisaties erkend door VAPH, dagverblijven,… hebben deze prijzen.

CATEGORIE 3

andere groepen

Indien je groep niet in bovenstaande categorieën past dan kijk je best hier voor de prijzen. Deze zijn voor oud-leiding of bedrijven/teambuildings,… Let op: ons jeugdverblijf wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen of voor een familieweekend.

beleef aan zee