Leer meer over de nabije

omgeving

OOSTENDE

strand & duinen

Ravotten op het strand, zandkastelen bouwen, pootje baden of gaan zwemmen in de zee. Kinderen zullen zich zeker niet vervelen aan zee! Onze locatie ligt aan het minder toeristische deel van Oostende, de vuurtorenwijk. Ideaal om een activiteit te houden op het strand en terwijl overzicht te houden over de groep. Ook het strand van Bredene is een aanrader, uitgestrekt, rustig en wie een ijsje wil kan terecht in één van de strandbars. Ga je toch naar Oostende centrum, dan ben je iets langer onderweg.

Afstand < 2 kilometer

 

OOSTENDE

Spuikom

Een plaats om verliefd op te worden, de Oostendse spuikom! En vlak voor onze deur! Wie op zeeklassen komt zal hier alvast krabben vangen, maar ook jeugdgroepen kunnen zich wagen aan het krabben vangen, we helpen je er graag mee. De spuikom is een rustige plek om te leren suppen, surfen, kajakken of zeilen. Je kan bij één van de watersportclubs een sessie reserveren en het water op gaan in groep. Daarnaast is het ook een mooie plek om een wandeling te maken. Op een veilige manier geraak je zo in Bredene of naar de tramhalte.

Afstand < 10 meter

 

BREDENE / DE HAAN

zwembad

Tijdens de week eens gaan zwemmen met de ganse groep? Dan kan je terecht in één van de zwembaden in de buurt. Op wandelafstand is het zwembad van Bredene terug te vinden. Op woensdag kan je daar lekker ravotten op de luchtkussens in het water! Heb je het liever lekker warm dan kan je met de tram naar De Haan naar het subtropisch zwemparadijs ‘Center Parcs’. 

Afstand zwembad Bredene < 1 kilometer

 

Afstand zwembad De Haan < 12 kilometer

 

OOSTENDE & BREDENE

bos & speelpleinen

Vlak naast onze locatie heb je het Vicognebos, een jong aangelegd bos met uitgestrekte polderweides. Organiseer een schattenzoektocht of speel verstoppertje  met de ganse groep. Wie even wil gaan ontspannen kan naar één van de nabij gelegen speelpleinen trekken, allen hebben ze naast speeltoestellen ook nog grote uitgestrekte grasvelden om een groepsspel te spelen. Ook is er bij één van de speelpleinen een afgesloten basket-/voetbalveld en mini skateparkje!   

Afstand bos < 20 meter

 

Afstand speelplein < 400 meter

 

beleef aan zee