BELEEF IN GROEP

jeugdkampen

KIEZEN VOOR DE OESTERPUT

beleef aan zee

Of het nu een piratenkamp, knutselkamp of monitorcursus is bij ons zit je goed voor een week(end)je vakantie! Al meer dan 25 jaar is De Oesterput een verblijf voor kinderen en jongeren en sinds onze totaalrenovatie in 2014 richten we ons ook op groepen met een beperking. 

Je kan verblijven met een groep van maximum 50 personen, tijdens je verblijf heb je het ganse gebouw voor jullie alleen. Tijdens de vakantieperiodes of in onderling overleg is er zelfs een extra dagzaal van 150 m² beschikbaar. 

In de nabije omgeving kan je gaan ravotten op het strand, verstoppertje spelen in de duinen, naar één van de mooie speelpleinen of naar het zwembad in de buurt. 

Kom je op verblijf voor maximum 4 dagen dan kan je er voor kiezen om zelf te potje te koken. Bij een langer verblijf is volpension verplicht. Op die manier kan je je als monitor volledig focussen op de kinderen en niet op het eten! 

Deze organisaties behoren tot onze vaste klanten, misschien staat jou organisatie hier binnenkort ook tussen?

 

 

 

kamp.
groep.

sport en spel.

CATEGORIE 1

erkend jeugdwerk

Onder erkend jeugdwerk verstaan we groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven met jeugd, in de vrije tijd en onder begeleiding. Om aan erkend jeugdwerk te voldoen moet je voorzien aan enkele voorwaarden en heb je hiervoor een erkenning gekregen. Voorbeelden zijn: Chiro, KAJ, KSA, FOS, Kazou, Scouts & Gidsen, Speelpleinwerking,…

CATEGORIE 2

jeugd- en sportgroepen

Alle jeugdgroepen die niet voldoen aan de voorwaarden van erkend jeugdwerk kunnen reserveren aan deze prijzen. Ook zorggroepen zoals organisaties erkend door VAPH, dagverblijven,… en sportclubs hebben deze prijzen.

op kamp naar zee